Arama
Arama Sonuçları
Tahsin Babaş’ın ‘kara’ dosyası!
Kastamonu AK Parti Belediye Başkan adayı Tahsin Babaş, Açıksöz TV ve TV366’nın canlı yayın konuğu oldu. Canlı yayında Açıksöz Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ali Sağır ve Gazeteci İrfan Salcı’nın sorularını yanıtlayan Tahsin Babaş, bazı projelerini canlı yayında Kastamonu vatandaşlarına duyurdu.
Belediyeden ‘kurban’ kampanyası
Kastamonu Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yılda kurban paylarını ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak.
Depremzedelere 1,8 milyar TL kaynak aktarıldı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Yanık, "Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması içinse bugüne kadar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına toplam 1 milyar 851 milyon TL kaynak aktardık" dedi.
Kızılay bayramda da depremzedelerin yanında
Ramazan ayında 2 milyar liralık destek paketiyle ihtiyaç sahiplerine ulaşan Kızılay, depremzedelerin yaralarının sarılması için bayram boyunca çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Başkan’dan ‘altyapı’ vurgusu
>>>Belediye Başkanı Vidinlioğlu; “Alt yapı ve mazgal çalışmalarımızda epey yol aldık. Belediyecilik hizmetlerinde en sıkıntılı kısım alt yapıdır. 50 bin nüfuslu alt yapı ile şu anda 130 bin nüfuslu alt yapımız aynı
Naime Alp Anaokulundan örnek davranış
“Asrın felaketi” olarak tabir edilen ve ülkemizi derinden etkileyen depremin ardından Taşköprü ilçesinde Kaymakamlığa bağlı Taşköprü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından kurulan Sosyal Market’e yardım yapılmaya devam ediyor.
Güler: Kadınlarımızın, nasıl fedakarca çalıştıklarını gördük
Kastamonu İHH Kadın Kolları Başkanı Melahat Güler, ülkemizi derinden yaralayan deprem felaketinin ardından İHH’nın devam eden çalışmaları ile ilgili bilgi verdi.
Kızılay, depremzedeler için sosyal market açtı
Deprem bölgelerinden Tosya ilçesine gelen depremzede vatandaşlar için ilçede Türk Kızılayı Tosya Şubesi tarafından sosyal market açıldı.
Kent Konseyi “deprem” gündemiyle toplandı
Kastamonu Kent Konseyi Genişletilmiş Divan Toplantısı, Belediye Toplantı Salonu’nda düzenlendi. Toplantıya, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, Belediye Başkan Vekili Mehmet Yurt, Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak, Kent Konseyi Başkanı Dr. Ahmet Zafer Ergün, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Aslı Demirilyas, Kızılay Şube Başkanı Sabit Tavil ve STK başkanları ve davetliler katıldı.
‘Yaraları birlikte saracağız’
Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen ve ülkemizi derinden yaralayan deprem afetinin ardından Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, yardım kampanyası başlattıklarını duyurmuştu. Kısa sürede Kastamonu Belediyesi Sosyal Yardım Market Vakfı’nda toplanan gıda, hijyen ve elektronik eşya yardımları hazırlanan TIR ile bölgeye gönderildi.
Gün birlik günü!
Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan deprem afetiyle ilgili yaptığı açıklamada, 1 arama kurtarma aracı, 1 itfaiye aracı ve 20 personelin acil olarak yola çıktığını vurguladı. Depremden etkilenen illerin belediye başkanları ve valilerini telefon ile arayarak geçmiş olsun dileklerini ilettiğini de sözlerine ekleyen Başkan Vidinlioğlu, “Bölgeye gönderilmek üzere hızla Sosyal Marketimiz üzerinden yardım kolileri hazırladık. Hızla yardımları göndereceğiz. Ben de bölgeye gideceğim. Böyle günlerde dayanışmanın yoğun olması gerek. Birliğin beraberliğin yoğun olması lazım. Paylaşmanın yoğun olması lazım. İnşallah bunun da üstesinden geleceğiz” dedi.
Sosyal Market Bayram Mesaisinde
Kastamonu Belediyesi Sosyal Market uygulamasıyla Kurban Bayramı’nda da ihtiyaç sahipleri ile hayırseverler arasında hizmet vermeye devam edecek.
Kastamonu Belediyesi , oyuncak bağışlarınızı bekliyor!
Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu’nun talimatlarıyla yapımına başlanılan oyuncak kütüphanesi projesinde sona gelindi.
Cide'de 'giyilmeyen kıyafetler kumbaraya'
Cide Belediyesi tarafından ilçenin farklı noktalarına giysi-tekstil atık kumbaraları yerleştirildi. Bu projeyle birlikte kullanılmayan tekstil ürünlerinin geri dönüşüme kazandırılması bekleniyor.
Başkan Vidinlioğlu'ndan 32 aylık hizmet dökümü
Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, göreve geldiği 31 Mart 2019 tarihinden itibaren 32 aylık süreçte yapılan proje ve çalışmaları anlattı.
'TÜRGEV yurdu tamamlanacak'
Kastamonu Belediyesi Aralık ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu'nun başkanlığında gerçekleştirildi.
Afet bölgesinde selden zarar gören 14 binden fazla aileye yardım ulaştırıldı
Selden zarar gören afetzedelere yardımlar evlerine kadar götürülüyor